Matematik

Normalfordeling

08. april 2022 af Jette1234567 - Niveau: A-niveau

Hej

Jeg forstår ikke, hvordan jeg skal skrive funktionerne (pkt. 3 ) i geogebra. - Hverken hvor jeg skriver dem eller hvordan.

På forhånd tak for hjælpen.

Vedhæftet fil: Øvelse 1.1.10.JPG

Svar #2
09. april 2022 af Jette1234567

Tak.


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. april 2022 af Soeffi

#0. Indsætter billede.


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. april 2022 af Soeffi

#0. I Geogebra brug evt.: f(x):=Normal(0,1,x) som er lig med tæthedsfunktionen for standardnormal-fordelingen, φ(x). Benyt dernæst: g(x):=Normal(8,3,x), h(x):=f(x-8), k(x):=f((x-8)/3), p(x):=f((x-8)/3)/3


Svar #5
09. april 2022 af Jette1234567

Endnu engang mange tak! Det er en stor hjælp.


Skriv et svar til: Normalfordeling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.