Matematik

mat

21. april 2022 af louiselykkegaard556 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej,
Mindst hvor mange dage skal Alma tage til sommerlandet, for at det
kan betale sig at købe et sæsonkort i stedet for 1-dagsbilletter?
 


Svar #1
21. april 2022 af louiselykkegaard556 (Slettet)

Hej,


2 poser slik og 1 cola koster 40 kr.
1 pose slik og 2 colaer koster 44 kr.
Hvad koster 1 pose slik?


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. april 2022 af Quarr

#1

Hej,


2 poser slik og 1 cola koster 40 kr.
1 pose slik og 2 colaer koster 44 kr.
Hvad koster 1 pose slik?

To ligninger med to ubekendte

s=slik  og c=cola

 2s+c=40             og

 s+2c=44

- - -

Ja

 


Svar #3
21. april 2022 af louiselykkegaard556 (Slettet)

Hej,

Vinkel u er:

vinkel v er:


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. april 2022 af Quarr

#0

Hej,
Mindst hvor mange dage skal Alma tage til sommerlandet, for at det
kan betale sig at købe et sæsonkort i stedet for 1-dagsbilletter?
 

240x=625

- - -

Ja

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. april 2022 af Quarr

#3

Hej,

Vinkel u er:

vinkel v er:


90^o+90^o+100^o+u=360^o

90^o+40^o+v=180^o

- - -

Ja

 


Svar #6
21. april 2022 af louiselykkegaard556 (Slettet)

hej,


Længden af siden AC er:

Arealet af trekant ABC er ___ 
gange større end arealet af trekant DEC
 


Brugbart svar (0)

Svar #7
21. april 2022 af Quarr

Kan du ikke også lave noget selv

- - -

Ja

 


Svar #8
21. april 2022 af louiselykkegaard556 (Slettet)

har fundet frem til 6


Svar #9
21. april 2022 af louiselykkegaard556 (Slettet)


Cirka hvor mange gange større er den procentdel af eleverne,
der svarede ’10. klasse på en erhvervsskole’, end den
procentdel der svarede ’Samme skole som nu’?
 


Cirka hvor mange procent flere elever svarede ’10. klasseskole’
end ’En anden folkeskole eller privatskole’?
 


Svar #10
21. april 2022 af louiselykkegaard556 (Slettet)

Hej,

50 % af dagene var besøgstallet mindst?: er det 5994 eller 6562?


Brugbart svar (0)

Svar #11
22. april 2022 af SuneChr


x ≥ 4680 er det samme som "x er mindst 4680", og da 4680 er nedre grænse for 50%-boksen,
må 4680 være svaret.


Skriv et svar til: mat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.