Matematik

læreruddannelsen

23. april 2022 af Mathian - Niveau: Universitet/Videregående

Hvad er forskellen på følgende formler, kan ikke rigtig finde ud af det. 

sn = ((a1+an)/2 ) *n


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. april 2022 af Soeffi

#0. Må jeg antage, at du mener:...

s_n=\frac{a_1+a_n}{2}\cdot n\;og\;s_n=k\cdot n+\frac{k\cdot (k-1)}{2}

...? Er der tale om talfølger?


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. april 2022 af Eksperimentalfysikeren

Der mangler oplysninger.

Hvorfor mener du, at der er nogen sammenhæng mellem dem?


Skriv et svar til: læreruddannelsen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.