Matematik

hjælp

26. april 2022 af ho123 - Niveau: B-niveau

brug for hjælp til den her opgave om vektor


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2022 af Anders521

#0 Se vedhæftet fil.

NB. Har ikke tjekket resultatet.

Vedhæftet fil:DotProduct.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
26. april 2022 af ringstedLC

Generelt : Skriv sigende og forskellige titler på dine tråde. Det giver bedre overblik for dig og os.


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. april 2022 af ringstedLC

\begin{align*} \vec{\,a} \perp \vec{\,b} &\Rightarrow \vec{\,a} \cdot \vec{\,b}=0 \\ a:=\binom{t-1}{3} &\;,\; b:=\binom{2t-5}{-2} \\ \textup{GG: Beregn}\Bigl(\textup{Prik}&\bigl(a,b\bigr)=0\Bigr) \\ \textup{nSpire: } solve \Bigl(\textup{dotp}&\bigl(a,b\bigr)=0,\,t\Bigr) \\ \approx \bigl \{ t=-0.14&\,,\;t=3.64 \bigr \} \end{align*}


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.