Matematik

nogen der kan hjælpe med den her opgave?

28. april 2022 af DiamondII - Niveau: C-niveau

https://imgur.com/a/O04nUpF


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. april 2022 af mathon

            \small \begin{array}{llllll}&& \overrightarrow{AD}=\overrightarrow{OD}-\overrightarrow{OA}=-3\cdot \widehat{\begin{pmatrix} -1\\7 \end{pmatrix}}=-3\cdot \begin{pmatrix} -7\\-1 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 21\\3 \end{pmatrix}\\\\&& \overrightarrow{OD}=\begin{pmatrix} -1\\7 \end{pmatrix}+\begin{pmatrix} 21\\3 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 20\\ 10 \end{pmatrix}\\\\&& D=(20,10)\quad \textup{da et punkt har samme koordinater som dets stedvektor.} \end{array}


Skriv et svar til: nogen der kan hjælpe med den her opgave?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.