Matematik

Bestem tallene

28. april 2022 af Camillelouisee - Niveau: B-niveau

Hej, jeg sidder med opgaven hvor jeg får at vide. "Det oplyses, at udviklingen i antallet af alle typer trrafikulykker i samme periode beskrives ved modellen:
g(x)=-64,6x+1735

Hvor g(x) betegner antallet af alle typer trafikulykker til tidspunkt x(målt i antal år efter 1997)

så lyder opgaven nu: 

Bestem tallet f(21)/g(21) og forklar hvad dette tal betyder.

Hjælp hurtigst muligt ! tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2022 af peter lind

Hvad er f(x) ?

Læg hele opgaven ind helst som billedfil eller til nød pdf fil


Svar #2
28. april 2022 af Camillelouisee

her, det er b'ern :)

Vedhæftet fil:mat.jpg

Svar #3
28. april 2022 af Camillelouisee

Mit f(x) fra opgave a er f(x)=28,41+712


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. april 2022 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. april 2022 af peter lind

Du kunne godt have lagt billedet ind i vandret retning

Det er forventet brøkdel af ulykker, der er skyldes spritbilister sammenlignet med det samlede antal ulykker


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. februar kl. 21:34 af nikita0876

når man så har regnet b) ud hvad betyder det tal?


Brugbart svar (0)

Svar #7
01. februar kl. 22:28 af ringstedLC

b) som der står i #5:

\begin{align*} \frac{f(21)}{g(21)} &= \frac{\textup{spiritus-trafikulykker\,i\,1997+21}}{\textup{trafikulykker\,i\,\aa r\,1997+21}} \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #8
01. februar kl. 22:29 af peter lind

Det betyder antallet af spritulykker i forhold til samtlige ulykker i året 21 regnet fra starten


Skriv et svar til: Bestem tallene

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.