Matematik

Funktioner 2

03. maj 2022 af pwnbeast - Niveau: B-niveau

Ved ikke om jeg har svaret a og b korrekt, og ved ikke hvordan jeg besvarer C...

Vedhæftet fil: 11.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. maj 2022 af mathon

11.png


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. maj 2022 af mathon

                    \begin{array}{lllllll}&& \textup{Define }f(x)=0.5x^2-5.5x+6\cdot \ln(x)+8\qquad x>0\\\\&& \textup{Define }fm(x)=\frac{\mathrm{d} }{\mathrm{d} x}(f(x))\\\\&& fm(x)=? \end{array}


Skriv et svar til: Funktioner 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.