Matematik

indsætte værdier i Maple

09. maj 2022 af lauhan (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej hvordan skal jeg indsætte disse givne værdier i maple, for at kunne løse a 


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. maj 2022 af Christianfslag

solve([ligning1,ligning2],[a,b])

Du kender c til at være 2542, hertil kan du opskrive følgende ligninger

a\cdot 1^2+b\cdot 1+2542=2546

Og

a\cdot 65^2+b\cdot 65+2542=2760


Skriv et svar til: indsætte værdier i Maple

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.