Matematik

vektorer 2

09. maj 2022 af magipayer - Niveau: C-niveau

hvad er formlen for dette?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. maj 2022 af ringstedLC

Brug formel (58) for determinanten.


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. maj 2022 af mathon

                               \small \small \begin{array}{lllllll}\textbf{kontroll}\mathrm{\acute{\textbf{e}}}\textbf{r med} \\\\&&\textup{solve}\left ( \textup{det}\left (\begin{bmatrix} 7 &t \\ 3& 6 \end{bmatrix} \right )=30,t \right ) \end{array}


Skriv et svar til: vektorer 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.