Matematik

Binomialfordelingen - mat mundligt eksamen!!!!!!

04. juni 2022 af hejjjjjjjjjj123 - Niveau: B-niveau

Nogen som kan hjælpe med disse sprøgsmål? Fatter hat selv.


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. juni 2022 af Anders521

#0 Med P(X=r) menes der punksandsynligheden for en diskret fordeling, idet den stokastiske variabel X evalueres ud fra punktet r. I dit tifælde er det punksandsynligheden for en binomialfordeling.

Med P(X ≤ r) menes der fordelingsfunktionen der bestemmes ved at lægge de indledende punktsandsynligheder, op til r, sammen. F.eks. P(X ≤ 3) = P(X = 0) + P(X = 1) + P(X = 2) + P(X = 3).


Skriv et svar til: Binomialfordelingen - mat mundligt eksamen!!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.