Matematik

Funktionsrække

09. juni 2022 af migmigmig22 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej. Kan nogen forklare mig, hvorfor det her gælder:

\sum_{n=0}^{\infty}\frac{(-1)^n}{2n+1}x^{4n+4}=arctan(x^4)

Jeg kan ikke se det, da:

\sum_{n=0}^{\infty}\frac{(-1)^n}{2n+1}x^{2n+1}=arctan(x)

Og jeg kan ikke få den første række ved at sætte x^4 ind.


Skriv et svar til: Funktionsrække

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.