Matematik

Find procent af pris

10. juni 2022 af mimi0412 - Niveau: 7. klasse
Hvis en ting koster 300kr. og jeg kan spare 20%, hvordan regner jeg det så ud?

Vis gerne en udregning;) Tak:)

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. juni 2022 af mathon

\begin{array}{llllll} \textup{Normalpris:}\\&&p_{\textup{normal}}=\frac{300\;\mathrm{kr}}{0.80}=375\;\mathrm{kr} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. juni 2022 af mathon

Det var et gæt.
Hvad bliver du bedt om at regne ud?


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. juni 2022 af mathon

\begin{array}{llllll} \textup{Besparelse:}\\&&\left (300\;\mathrm{kr} \right )\cdot 0.20=60\;\mathrm{kr} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. juni 2022 af StoreNord

Jeg vidste, at der er en 7. klasse på EUX.    :-)


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. juni 2022 af PeterValberg

#0

Se eventuelt denne video < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Find procent af pris

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.