Matematik

Programmering i WolframAlpha

21. juni 2022 af SuneChr - Niveau: A-niveau

Programmering i WolframAlpha.
Søger hjælp til programmering af opgavetype som nedenstående:
  Lad A = {1, 2, ... , m}  og  B = {1, 2, ... , n}  være to mængder for hvilket (a , b) ∈ A × B
  og endvidere  p (a , b) ≤ c  et åbent udsagn for givet c ∈ R
  Der ønskes udskrivning for sandhedsmængden P = {(a , b) ∈ A × B | p (a , b) ≤ c} .


Skriv et svar til: Programmering i WolframAlpha

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.