Matematik

trigonometriske ligninger

09. august 2022 af Jeppe123455 - Niveau: A-niveau

Har en ligning som er lig nul, altså måske en 2. gradsligning. Nogen der kan forklare step for step, hvordan denne løses, med forståelse for fremgangsmetoden 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. august 2022 af Quarr

Jeps det er en andengradsligning, en ret nem en af slagsen.

- - -

Ja

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. august 2022 af Quarr


Sætter cos(t)=y også har vi at gøre med en andengradsligning idet b=0.

9y2-4=0

Løs andengradsligningen og substituer tilbage og løs grundligningen.

- - -

Ja

 


Brugbart svar (1)

Svar #3
09. august 2022 af Quarr

#2


Sætter cos(t)=y også har vi at gøre med en andengradsligning idet b=0.

9y2-4=0

Løs andengradsligningen og substituer tilbage og løs grundligningen.

Jeg mente "hvor" i stedet for "idet"

- - -

Ja

 


Svar #4
09. august 2022 af Jeppe123455

Ja, den gav god mening når man lige forstod konceptet 


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. august 2022 af Quarr

#4

Ja, den gav god mening når man lige forstod konceptet 

Det er jeg fuldstændig enig med dig i. Derfor lærte jeg det i tiende

- - -

Ja

 


Svar #6
09. august 2022 af Jeppe123455

det er super flot


Skriv et svar til: trigonometriske ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.