Kemi

Titrering

16. august 2022 af laerke49 - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har fået denne opgave som jeg fatter hat af, en der kan hjælpe?(vedhæftet)

tak på forhånd!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. august 2022 af mathon


Brugbart svar (2)

Svar #2
19. august 2022 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll} \textup{Analyse 1:}\\&\textbf{a)}& 5\,As{^{3+}}\,_{\textit{(aq)}}\;+\;2\,Mn{O_4}^-\,_{\textit{(aq)}}\;+\;12\,H_2O\,_{\textit{(l)}}\;\longrightarrow \;5\,H_3AsO_4\,_{\textit{(aq)}}\;+\;2\,Mn{^{2+}}\,_{\textit{(aq)}}\;+\;9\,H^+\,_{\textit{(aq)}}\\\\&\textbf{b)}\\&&\textup{molforhold:}\quad As:Mn=5:2=2.5:1\\\\&& n_{As}=2.5\cdot \left (0.02412\;\mathrm{L} \right )\cdot \left ( 0.01871\;\mathrm{\frac{mol}{L}} \right )=0.001128\;\mathrm{mol}\\\\&& \textup{Da der kun er }\mathrm{\acute{e}}\textup{t As-atom i molekylet }Na_xAsO_y\\&& \textup{er }n_{Na_xAsO_y}=n_{As}=0.001128\;\mathrm{mol}\\\\&& \textup{Stoffets molmasse:}\qquad M_{Na_xAsO_y}=\frac{0.1471\;\mathrm{g}}{0.001128\;\mathrm{mol}}=130.408\;\mathrm{\frac{g}{mol}} \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #3
19. august 2022 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll} \textup{Analyse 2:}\\&\textbf{c)}& \textup{molaritet af }Na_xAsO_y&\left [ \frac{1.355\;\mathrm{\frac{g}{L}}}{130.408\;\mathrm{\frac{g}{mol}}} \right ]=0.0104\;\mathrm{M}\\\\&& \textup{molaritet af }Na& \left [ Na^+ \right ]=\frac{\left (0.240\;\mathrm{g} \right )/\left ( 22.990\;\mathrm{\frac{g}{mol}} \right )}{1\;\mathrm{L} }=0.0104\;\mathrm{M} \\\\&& \textup{Da }Na\textup{ og }Na_xAsO_y&\textup{har samme molaritet, m\aa \ }x=1\\\\&&\textup{stofformel}&NaAsO_y\\\\&\textbf{d)}\\&&\textup{molmasse i g}&\left ( 1\cdot 22.990\right )+ \left ( 1\cdot 74.922 \right )+\left ( y\cdot 15.999 \right )=130.408\\\\&&&y=2.0\\\\&&\textup{molekylformel}&NaAsO_2 \end{array}


Svar #4
22. august 2022 af laerke49

Hej mathon 

Jeg har vedhæftet et billede af hvordan dine svar ser ud for mig, ved du hvorfor den gør det? Den gør det nemlig ikke kun på min computer


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. august 2022 af mathon

Det skyldes, at LATEX er NEDE i øjeblikket. Ingen kan bruge det lige nu. Vi må ALLE tålmodigt afvente udbedring af fejlen.


Svar #6
22. august 2022 af laerke49

#5

Det skyldes, at LATEX er NEDE i øjeblikket. Ingen kan bruge det lige nu. Vi må ALLE tålmodigt afvente udbedring af fejlen.

Er det muligt at jeg kan få svarene på en anden måde? Har nemlig virkelig brug for det


Skriv et svar til: Titrering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.