Matematik

Køreskole

20. august 2022 af Quarr - Niveau: 10. klasse

Kan I hjælpe mig?

b) Hvor mange ekstra lektioner har du råd til hos Dalls køreskole, hvis du regner med at dumpe en gang og du har sparet 19.000 kr. op?

Vedhæftet fil: Køreskole.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
20. august 2022 af StoreNord

Opstil et regneudtryk for hele udgiften til et kørekort inklusiv x ekstratimer à 625 kr.
Sæt set lig med 13995 og løs ligningen.


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. august 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (1)

Svar #3
20. august 2022 af ringstedLC

\begin{align*}{\color{Red} 19.000}\,\textup{kr} &= \textup{Grundpakke}+2\cdot \textup{Pr\o ve}+x\cdot \textup{ekstra-lekt.}\quad,\;\textup{Pr\o ve er geb.+ leje} \\ x &= ... \end{align*}


Svar #4
21. august 2022 af Quarr

#3

\begin{align*}{\color{Red} 19.000}\,\textup{kr} &= \textup{Grundpakke}+2\cdot \textup{Pr\o ve}+x\cdot \textup{ekstra-lekt.}\quad,\;\textup{Pr\o ve er geb.+ leje} \\ x &= ... \end{align*}

Hvorfor skal jeg gange Prøve med 2?

- - -

Ja

 


Brugbart svar (1)

Svar #5
21. august 2022 af ringstedLC

Efter min mening må formålet med ekstra lektioner være at tage en ny køreprøve, efter man er dumpet til den første.


Brugbart svar (1)

Svar #6
21. august 2022 af StoreNord

Ja, jeg må give ringstedLC ret.
Jeg havde ikke læst spørgsmålet ordentligt.


Brugbart svar (0)

Svar #7
30. august 2023 af Joakim27

Det må være en opgave for https://mrdrive.dk/ :-) De er skarpe på alt der har med kørekort at gøre. 


Skriv et svar til: Køreskole

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.