Matematik

Voksende funktioner

21. august 2022 af Adl9 - Niveau: A-niveau

Brug for akut hjælptil nedestående opgave


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2022 af mathon

For en potensfunktion
y = b·xa          gælder:
                                       1+ry = (1+rx)a


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. august 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. august 2022 af mathon

                                              \small \begin{array}{llllll} 1+r_y= 1.15 ^{\, 0.425}=1.0612\\\\ r_y=0.0612=6.12\% \end{array}

Når personens vægt stiger med 15%, stiger dennes overfladeareal med 6.12%.


Skriv et svar til: Voksende funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.