Matematik

Hjælp

22. august 2022 af anna397k - Niveau: 8. klasse

Hvad er raduis hvis fumfanget er 8478 og højden er 12


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. august 2022 af mathon

Kegle eller cylinder?


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. august 2022 af ringstedLC

#0: Du må forklare hvilket legeme, det handler om:

Rcyl = π · r 2 · h ⇒ r 2 = Rcyl / (π · h)

Rkegle = 1/3 · π · r 2 · h ⇒ 2 = Rcyl / (1/3 · π · h)


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.