Matematik

Middelværdi og stolpediagram

27. august 2022 af jacob5995 - Niveau: A-niveau

Hejsa jeg har en matematik aflevering for til på mandag, og jeg sidder lidt fast i opgave 3, da middelværdier og stolpediagrammer ikke er min stærkeste side. Er der nogle der kan hjælpe? ((:

Vedhæftet fil: opgave 3....png

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2022 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2022 af peter lind

a) ud for x=0 afsætter du en stolpe der er 0,1 høj. ud for x=10 afsætter du en stolpe der er 0,4 høj o.s.v.

se side 41 øverst i din formelsamling


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. august 2022 af michael566

#2

a) ud for x=0 afsætter du en stolpe der er 0,1 høj. ud for x=10 afsætter du en stolpe der er 0,4 høj o.s.v.

se side 41 øverst i din formelsamling

Jeg har tjekket formelsamlingen men jeg forstår ikke hvordan jeg beregner middelværdien ud fra formlen 


Svar #4
27. august 2022 af jacob5995

#2

a) ud for x=0 afsætter du en stolpe der er 0,1 høj. ud for x=10 afsætter du en stolpe der er 0,4 høj o.s.v.

se side 41 øverst i din formelsamling

jeg har fået lavet opgaven tak ((: 


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. august 2022 af michael566

#4
#2

a) ud for x=0 afsætter du en stolpe der er 0,1 høj. ud for x=10 afsætter du en stolpe der er 0,4 høj o.s.v.

se side 41 øverst i din formelsamling

jeg har fået lavet opgaven tak ((: 

hvordan har du bestemt middelværdien??


Brugbart svar (0)

Svar #6
27. august 2022 af ringstedLC

Du har en "skabelon" for formel (182) i formel (180), begge STX B.


Brugbart svar (0)

Svar #7
27. august 2022 af michael566

Formel 246 bruges til middelværdi af en stokastisk variabel x, men jeg forstår ikke formlen, formlen hedder x1*p1 + x2*p2 + x3*p3 +...+xn*pn 

Jeg forstår ikke hvad ...+xn*pn er?


Brugbart svar (0)

Svar #8
27. august 2022 af peter lind

xn er de tal der står i opgave i skemaet øverst. pn er de sandsynligheder der står nedenunder


Brugbart svar (0)

Svar #9
27. august 2022 af michael566

Ja okay, hvad med de tre prikker?


Brugbart svar (0)

Svar #10
27. august 2022 af michael566

er det her korrekt altså at middelværdien bliver 16?

Vedhæftet fil:mkkkk.jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #11
27. august 2022 af ringstedLC

#7 og #9: Det er en meget almindelig måde at opskrive en tabel med et ikke-nærmere bestemt antal værdier.


Brugbart svar (0)

Svar #12
27. august 2022 af ringstedLC

#10:  Nej:

- du mangler "30" (x4)

- du skal ikke addere "100 · 1".

Vær mere omhyggelig.


Skriv et svar til: Middelværdi og stolpediagram

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.