Matematik

en funktion f er bestemt ved ...

02. september 2022 af DiamondII - Niveau: B-niveau

https://imgur.com/a/Th51JoI

nogen som ved hvordan man laver denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2022 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. september 2022 af mathon

             \small \begin{array}{llllll} \textbf{b)}\\&x_T=\frac{-b}{2a}=\frac{-51}{2\cdot \left ( -0.16 \right )}=159.375 \end{array}


Svar #3
02. september 2022 af DiamondII

er der en grund til at du skriver parantes om (-0.16) ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. september 2022 af mathon

Man har aldrig to tegn efter hinanden uden parentesadskillelse.


Skriv et svar til: en funktion f er bestemt ved ...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.