Matematik

lineær funktion

06. september 2022 af Jesper25 - Niveau: A-niveau

Grafen for en lineær funktion, f(x) = ax+b, g°ar gennem punkterne A(2, 10) og B(4, 16). Bestem forskriften for f ved først at udregne konstanterne a og b.


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2022 af Quarr

Anvend:

a=\frac{\Delta y}{\Delta x}

og

b=y_1-ax_1

- - -

Ja

 


Skriv et svar til: lineær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.