Matematik

Retvinklede og ensvinklede trekanter

11. september 2022 af Adl9 - Niveau: A-niveau

Har brug for hjælp til nedestående opg.


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. september 2022 af ringstedLC

Baggrundslære fra Folkeskolen:

\begin{align*} \frac{\left | AC_1 \right |}{\left | AC \right |} &= 2 \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. september 2022 af PeterValberg

#0 Se eventuelt < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Retvinklede og ensvinklede trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.