Matematik

hældningskoefficenten til forskrift

11. september 2022 af Duksedreng - Niveau: C-niveau

Sidder fast i en opgave hvor at vi har en linær funktion hvor at g(-4)=2 og hældningskoeffecienten er -2,1

hvordan kommer jeg til en forskrift?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2022 af ringstedLC

\begin{align*} g(x) &= -2.1x+b \\ g(-4)=2 &= -2.1\cdot (-4)+b \\b&=... \end{align*}


Skriv et svar til: hældningskoefficenten til forskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.