Matematik

HJÆÆÆÆÆÆÆLP

14. september 2022 af MarcUSA17 - Niveau: B-niveau

Er der nogen der kan hjælpe mig med denne opgave. Skal afleveres om 2 dage


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2022 af Moderatoren

Velkommen til. Gør venligst følgende: 

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.

Og for din egen skyld: 

Giv dit indlæg en sigende titel. På den måde er der større sandsynlighed for, at lektiehjælperne kan finde dit spørgsmål.

Det stammer fra betingelserne for brug af forummet: https://www.studieportalen.dk/information/terms/forumthread


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. september 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. september 2022 af ringstedLC

a) Brug en passende (lineær) regressionsmodel på alle data i filen. Plot afsætningsfunktionen og angiv a og b.

b) 

\begin{align*} \textup{Oms\ae tning} &= \textup{Afs\ae tning}\cdot \textup{Salgspris} \\ R(x) &= x\cdot \textup{Salgspris}\quad\textup{giver en sur parabel.} \\ R_{maks}(x)\Rightarrow R'(x) &= 0\Rightarrow x_{maks}=... \\ \textup{eller }x_{maks}=x_T &= \frac{-b}{2a}\quad\textup{Toppunktsformlen}\end{align*}


Skriv et svar til: HJÆÆÆÆÆÆÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.