Matematik

forskrift

21. september 2022 af Jesper25 - Niveau: C-niveau

hos en taxafirma kan forskriften

y=18x+50

bruges til at beregne den samlede pris i kr , y, for en taxatur, hvor mann har kørt x km

adam og sara kører begge en tur i taxa hos dette firma.Adam kører en tur der er 17 km længere end saras tur. Hvor meget skal Adam betale mere end sara


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2022 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textup{Adams merpris:}\\&\left (17\;\mathrm{km} \right )\cdot \left (18\;\mathrm{\frac{kr}{km}} \right )=306\;\mathrm{kr} \end{array}


Skriv et svar til: forskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.