Matematik

Matematik opgave

21. september 2022 af HjælpPlz1 - Niveau: A-niveau

Første opgave. a)     Bestem forskriften for den lineære funktion , når funktionen går igennem punkterne 

Punkterne : 1;5 og 13; -1

A: Anden opgave: Angiv hældningskoefficienten og skæring med y-aksen. 

B: Løs ligningen f(x)=-1 X=

C:  Angiv Vm(f), når Dm(f) er [-2;4[

Ville være dejligt med svar.

<p class="MsoListParagraph" style="margin-left:54.0pt;mso-add-space:auto; text-indent:-18.0pt;mso-list:l0 level1 lfo1"></o:p>

Svar #1
21. september 2022 af HjælpPlz1

Har også brug for hjælp ved opg 8

Så han har målt antal timer, hvor computeren har været tændt i forhold til hvor meget strøm, der er tilbage. Tid i timer t 0 3 5 7 9 11 Strøm målt i procent Den tilbageværende strøm på computerens batteri kan beskrives ved en lineær model

S(t)=a·t+b hvor  S(t) angiver den tilbageværende strøm i procent t timer efter, at computeren er begyndt at blive brugt. Benyt tabellens data til at bestemme værdierne af a og b i modellen. (Hint: Anvend regression) Forklar betydning af værdien for a- A er hvor meget strøm der er brugt. Benyt modellen til at bestemme den tilbageværende strøm, når computeren har været brugt i 6 timer. 62% Forklar begrebet forklaringsgraden, og hvordan den skal tolkes i denne opgave. Nu viser computeren, at der er 30 % strøm tilbage Benyt modellen til at bestemme i hvor mange flere timer computeren kan bruges, før den er helt afladet.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. september 2022 af mathon

Første opgave. a)     Bestem forskriften for den lineære funktion , når funktionen går igennem punkterne 

Punkterne : (1,5) og (13, -1)


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. september 2022 af mathon

                    \small \small \begin{array}{llllll} y=&\frac{y_2-y_1}{x_2-x_1}\cdot x+y_1-\frac{y_2-y_1}{x_2-x_1}\cdot x_1\\\\&\frac{-1-5}{13-1}\cdot x+(-1)-\frac{y_2-y_1}{x_2-x_1}\cdot 1\\\\& -\frac{1}{2}\cdot x+ 5 - \left (-\frac{1}{2} \right )\cdot 1\\\\& -\frac{1}{2}\cdot x+\frac{11}{2}\\\\& \\\\& \end{array}


Skriv et svar til: Matematik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.