Fysik

Formfaktor

24. september 2022 af sabrina132 - Niveau: A-niveau

Hej sp

Jeg har lidt bøvl med denne opgave. Jeg har brugt lang tid på den, men kan ikke komme videre. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2022 af peter lind

Send HELE opgaven.


Svar #2
25. september 2022 af sabrina132

De andre delopgaver er ikke relevante for denne opgave, men du får den her.


Svar #4
25. september 2022 af sabrina132

#3

Kan du ikke selv prøve at hjælpe. Jeg forstår ikke noget af det link du har givet mig. Og jeg har i forvejen kigget på det.


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. september 2022 af Soeffi

#4. Hvis du ser på den løsningsvejledning som Undervisningsministeriet har lavet, så er der ikke givet noget eksempel på en løsning. Sikkert fordi der ikke findes en løsning, der er den eneste rigtige. Du er nok nød til at prøve dig frem med forskellige metoder og finde det bedste kompromis.

Du kan sikkert nøjes med en andengradspolynomie-regression. Se i øvrigt https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=2055024.


Brugbart svar (0)

Svar #6
25. september 2022 af ringstedLC

#4

Jeg forstår ikke noget af det link du har givet mig. Og jeg har i forvejen kigget på det.

Der er to link:

- "Studieone" giver en god sproglig forklaring.

- SP-linket er også en god forklaring.


Svar #7
25. september 2022 af sabrina132

Den i studioone hjalp ellers. Jeg overså det andet link.


Brugbart svar (0)

Svar #8
25. september 2022 af ringstedLC

\begin{align*} \textup{2.\,gradsregress.}:y &= 0.417229x^2-0.274026x+0.30303 \\ y\;\textup{tilpasset}: y &= 0.41\cdot v^2 \\F &= 0.41\tfrac{\textup{kg}}{\textup{m}}\cdot v^2=\tfrac{1}{2}\cdot C_w\cdot \rho \cdot A\cdot v^2 \\ 0.41 \tfrac{\textup{kg}}{\textup{m}} &= \frac{F}{v^2}=\tfrac{1}{2}\cdot C_w\cdot \rho \cdot A \\ C_w &= \frac{0.41\tfrac{\textup{kg}}{\textup{m}}\cdot 2}{\rho \cdot A} \\ C_w &= \frac{0.82\tfrac{\textup{kg}}{\textup{m}}}{1.29\,\frac{\textup{kg}}{\textup{m}^3}\cdot 2.27\,\textup{m}^2}=... \end{align*}


Skriv et svar til: Formfaktor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.