Matematik

opg. med væksthøjden

01. oktober 2022 af Ndldjdksjd (Slettet) - Niveau: A-niveau

en som vi hjælpe med denne opgave?? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. oktober 2022 af ringstedLC

\begin{align*} \textbf{a)}\\ h(20) &= ...\,\textup{(cm)} \\\\ \textbf{b)}\\ 5 &= h(t)\rightarrow t=...\,\textup{(sek)} \end{align*}

Det er ikke særlig meget du selv kommer frem med...

\begin{align*} \textbf{c)}\\ h'(t) &= ... \\ h'(20) &= ...\,\textup{(cm/sek)} \end{align*}


Brugbart svar (2)

Svar #3
01. oktober 2022 af SuneChr

De seneste syv oprettede tråde bærer indledningsvis, og kun, den meget ubehjælpsomme bemærkning, om nogen vil eller kan hjælpe, hvor det tilsyneladende giver indtryk af, at der ikke er gjort forsøg på at tage hul på opgaven. På A niveau og på 2. årgang  vil man forvente et momentum og engagement, inden man beder om hjælp. Hjælp gives gerne til enkelte spørgsmål i opgaverne, hvor man er gået i stå.


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. oktober 2022 af Soeffi


Skriv et svar til: opg. med væksthøjden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.