Matematik

help me

10. oktober 2022 af layla3313 - Niveau: 8. klasse

Hej er der nogle der kan hjælpe mig med at beregne længden af h i cm 

46" fjersyn i cm 

og fjernsynet er 127 cm og 99 forstår det virkelig ikke 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2022 af mathon

\small \begin{array}{llllllll} 1\;\mathbf{''}=2.54\;\mathrm{cm}\\\\ 46\;\mathbf{''}=46\cdot \left (2.54\;\mathrm{cm} \right )=116.84\;\mathrm{cm} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. oktober 2022 af StoreNord

Det er vist et gammeldags fjernsyn; med så brede kanter.


Skriv et svar til: help me

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.