Fysik

Densitet

25. oktober 2022 af MichaelGa - Niveau: B-niveau

Er der eventuelt nogen som ved, hvordan jeg griber delopgave c) an?:)

På forhånd tak!

Vedhæftet fil: Densitet.JPG

Brugbart svar (1)

Svar #1
25. oktober 2022 af mathon

tyngden af træstammen = Opdriften = tyngden af det fortrængte vand.


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. oktober 2022 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. oktober 2022 af mathon

                        \small \small \begin{array}{llllll}\textbf{c)}\\& m_{\textup{stamme}}\cdot g=\textup{Opdriften}=V_{\textup{under}}\cdot \varrho_{\textup{vand}}\cdot g\\\\& V_{\textup{under}}=\frac{12.0\;\mathrm{kg}}{1\;\mathrm{\frac{kg}{L}}}=12.0\;\mathrm{L}\\\\& V_{\textup{under}}\textup{ i pct.}=\frac{12.0\;\mathrm{L}}{25.5176\;\mathrm{L}}\cdot 100\%=47.0\% \end{array}


Skriv et svar til: Densitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.