Matematik

Finansiel regning

30. oktober 2022 af lovematematik123 - Niveau: C-niveau

Hej. Er der nogen der ved hvilket formler jeg skal bruge. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. oktober 2022 af mathon

                    \small \left (1500\;\mathrm{kr} \right )\cdot (1+r)^6=1925.52


Svar #3
30. oktober 2022 af lovematematik123

Hvilken formel har du brugt? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. oktober 2022 af mathon

           \small K_n=K_0\cdot (1+r)^n


Svar #5
30. oktober 2022 af lovematematik123

Hvordan finder man så renten? Hvad skal man gøre?
 


Brugbart svar (0)

Svar #6
30. oktober 2022 af mathon

                    \small \begin{array}{lllllll} \small \left (1500\;\mathrm{kr} \right )\cdot (1+r)^6=1925.52\\\\ \left ( 1+r \right )^6=\frac{1925.52}{1500}\\\\ 1+r=\left ( \frac{1925.52}{1500} \right )^{\mathrm{\frac{1}{6}}}=1.0425\\\\ r=1.0425-1=0.0425=4.25\% \end{array}


Skriv et svar til: Finansiel regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.