Matematik

Intergralregning

01. november 2022 af cecilie1606 - Niveau: B-niveau

Hej

Er der nogle, som kan hjælpe mig med opgave f?

Vedhæftet fil: Opgave f.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. november 2022 af mathon

\small \small \begin{array}{lllllll} \textbf{f)}\\&\textup{Maksimal h\o jde:}&&13.6\\\\&&&\textup{Define }f(x)=-0.08x^2+0.9x+5.7\mid 0\leq x\leq 13.6\\\\&\textup{Maksimalt volumen:}\\&&& V_x=\pi\cdot \int_{0}^{13.6}\left ( f(x) \right )^2\mathrm{d}x \end{array}


Skriv et svar til: Intergralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.