Matematik
differentialregning
02. november 2022 af
ho123
-
Niveau: B-niveau
jeg har brug for hjælp med løsningen for b
Vedhæftet fil: Skærmbillede 2022-11-02 kl. 14.58.31.png
Svar #1
02. november 2022 af MentorMath
Hej,
f(x) = 2x3
f '(x) = 2*3x2 = 6x2
f '(x) = 24 <=>
6x2 = 24 <=>
x2 = 24/6 = 4 <=>
x = 2 eller x = -2
Skriv et svar til: differentialregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.