Biologi

Blodtyper

05. november 2022 af mariaole1234 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har et spørgsmål vedrørende blodtyper som lyder følgende:

Hvis en kvinde med blodtypen A og en mand med blodtypen AB får et barn sammen, hvilken af blodtyperne a-d vil ikke være mulig hos barnet? 

a. B 

b. A 

c. AB 

d. 0 

Svaret må gerne begrundes :-) På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2022 af ringstedLC

\begin{array} {llllll} \underset{\quad\begin{matrix} p(AA)+p(AB)=... \Rightarrow p(00)=... \end{matrix}} {\underbrace{\begin{matrix} & A & B \\ A & AA & AB \\ A & AA & AB \end{matrix}}} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. november 2022 af Soeffi

#0. Du skal nok bruge nedenstående skema:


Skriv et svar til: Blodtyper

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.