Matematik

Integralregning - eksponentiel

05. november 2022 af sabrina132 - Niveau: A-niveau

Hej sp

Jeg har prøvet at ingrere denne eksponentielle funktion u. hjælemidler, men kan ikke rigtig komme frem til en løsning. Jeg har kigget i min formelsamling, og jeg synes stadigvæk det er forvirrende. Hjælp igså gerne med c)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2022 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. november 2022 af peter lind

se formel 142 side 25 i din formelsamling


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. november 2022 af Amatøren

c)


Brugbart svar (1)

Svar #4
05. november 2022 af Anders521

#0

mht. b) ∫02 (-1,5x + 3) dx = - ∫02 (1,5x - 3) dx                                                                                                                                                  = - [ 1,5x/ln(1,5) - 3x ]02                                                                                                                                          = - [ 1,52/ln(1,5) - 3·2 - (1,50/ln(1,5) - 3·0) ]                                                                                                            = - [ 2,25/ln(1,5) - 6 - 1/ln(1,5) ]                                                                                                                              = - [1,25/ln(1,5) - 6]                                                                                                                                                = 6 - 1,25/ln(1,5)


Skriv et svar til: Integralregning - eksponentiel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.