Matematik

f(x)=100-80*0,89^x

10. november 2022 af jeps0029 - Niveau: B-niveau

Jeg er ikke så god til hvordan man bruger studieportalen men jeg har brug for hjælp til en opgave jeg vedhæfter som billede


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. november 2022 af ringstedLC

b)

\begin{align*} f(x_0)=93 &= 100-80\cdot 0.89^{x_0} \\ x_0 &= ... \end{align*}

c) '(10) er temperaturstigningen ved x = 10 (min.)


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. november 2022 af Moderatoren

#0

Som skrevet her: https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=2058795

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.

Ligesom når du i klassen spørger din lærer om hjælp, så siger du også, hvad du har problemer med.


Skriv et svar til: f(x)=100-80*0,89^x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.