Matematik

I årene 2014-2016 var sierra leones befolkning ramt af en epidemi

08. november 2022 af jeps0029 - Niveau: B-niveau

Nogle der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2022 af Moderatoren

Gør sådan i alle dine tråde:

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. november 2022 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. november 2022 af mathon

\small \begin{array}{llllllll} \textbf{a)}\\& N(200)=\frac{13\,080}{1+74.19\cdot 0.9775^{200}} \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #4
08. november 2022 af mathon

\small \small \begin{array}{llllllll} \textbf{b)}\\&\textup{L\o s}\\&& 1200=\frac{13\,080}{1+74.19\cdot 0.9775^{200}} \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #5
08. november 2022 af mathon

\small \small \small \begin{array}{llllllll} \textbf{c)}\\&y=\frac{M}{1+C\cdot e^{-a\cdot M\cdot t}}=\frac{M}{1+C\cdot a^t}\\\\& y{\, }'=a\cdot y\cdot \left ( M-y \right ) \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #6
08. november 2022 af mathon

korrektion:

\small \small \small \small \small \begin{array}{llllllll} \textbf{c)}\\&y=\frac{M}{1+C\cdot e^{-a^*\cdot M\cdot t}}=\frac{M}{1+C\cdot a^t}\\\\& y{\, }'=a^*\cdot y\cdot \left ( M-y \right ) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #7
11. november 2022 af mathon

Du har derfor:
                          \small \begin{array}{llllll}&& \textup{solve}\left (e^{-a^*\cdot 13\,080}=0.9775,a^* \right )\\\\&& a^*=1.7398\cdot 10^{-6}\\\\\textup{dvs}\\&&y{\, }'=1.7398\cdot 10^{-6}\cdot y\cdot \left ( 13\,080-y \right ) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #8
12. november 2022 af mathon

\small \begin{array}{lllllll} \textup{eller om du hellere vil:}\\& y{\, }'=-0.000002\cdot y^2+0.022757\cdot y \end{array}


Skriv et svar til: I årene 2014-2016 var sierra leones befolkning ramt af en epidemi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.