Matematik

GULDBARRE

14. november 2022 af briget - Niveau: 8. klasse

Verdens største guldbarre vejer 250 kg, og dens rumfang er 12 953,4 cm3. Guldbarren er udstillet på Toi Gold Mine i Japan. A Beregn massefylden for guld. B Beregn, hvad barren ville veje, hvis den i stedet var lavet af sølv, som har en massefylde på 10,5 g/cm3.


Svar #1
14. november 2022 af briget

HJÆLPPPPPPP


Brugbart svar (2)

Svar #2
14. november 2022 af SuneChr

\varrho _{\textup{Au}}=\frac{250\cdot10 ^{3}\, g}{12953,4\, cm^{3}}

m_{\textup{Ag}}=12953,4\, cm^{3}\cdot 10,5\frac{g}{cm^{3}}              cm3 kan nu bortforkortes.


Skriv et svar til: GULDBARRE

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.