Matematik

Lineær funktion

17. november 2022 af 9000sus - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. november 2022 af ringstedLC

a) Lineær regress. fik du hjælp til i https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=2054185. Residualplot afhænger også af din CAS.

b)

\begin{align*} f(x) &= 52=(...)\Rightarrow x=... \,(\textup{cm}) \end{align*}

c) Indsæt "59" i f og kommentér, eventuelt med enheder, resultatet:

\begin{align*} f(59)=... \,(\textup{ppm}) \end{align*}


Skriv et svar til: Lineær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.