Fysik

satelit

30. november 2022 af sabrina132 - Niveau: A-niveau

Hej sp

Jeg har brug for hjælp til opgave b og c. a har jeg lavet som.i kan se i den vedhæftede fil. Det haster lidt.


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (1)

Svar #2
30. november 2022 af ringstedLC

a) "..., når den er længst væk fra Jorden."

b)

\begin{align*} E_{mek1} &= E_{mek2} \\ E_{kin1}+E_{pot1} &= E_{kin2}+E_{pot2} \\ \tfrac{1}{2}\cdot m\cdot {v_1}^2-\tfrac{G\,\cdot\, m\,\cdot\, M}{r_1} &= \tfrac{1}{2}\cdot m\cdot {v_2}^2-\tfrac{G\,\cdot\, m\,\cdot\, M}{r_2} \\ v_2 &= \sqrt{{v_1}^2+2\,G\,M\left ( \tfrac{1}{{r_2}^2}-\tfrac{1}{{r_1}^2} \right )} \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. november 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. november 2022 af ringstedLC

c) Tabellen viser hastighed som funktion af tid. Lav passende regress. på data og beregn det bestemte integrale af regress.-modellen i intervallet, hvor Meridian 6 kan ses fra den nordlige halvkugle.


Brugbart svar (1)

Svar #5
30. november 2022 af Soeffi


Skriv et svar til: satelit

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.