Matematik

Residual

11. december 2022 af Josefine000 - Niveau: B-niveau
Hej, jeg sidder desværre helt fast i en opgave og har ingen ide om hvordan man gør:( Tak på forhånd

Svar #1
11. december 2022 af Josefine000


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. december 2022 af ringstedLC

a)

\begin{align*} Res_P &= y_P-f(x_P) \end{align*}


Svar #3
12. december 2022 af Josefine000

Har du mulighed for at uddybe?


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. december 2022 af ringstedLC

\begin{align*} Res_P &= 51-\bigl(0.2\cdot 130+17\bigr) \end{align*}


Skriv et svar til: Residual

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.