Matematik

Stikprøve

13. december 2022 af callilao - Niveau: A-niveau

Nogle der kan hjælpe med denne opgave i hånden?

Vedhæftet fil: BAKK.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2022 af Anders521

#0 Du har at x = "antal Bakkedal-elever på på Julemandens nice-liste" og n = "antal Bakkedal-elever ". Så andelen er så p = x/n. Omskriv p til procenttal og sammelign.


Svar #2
13. december 2022 af callilao

Det giver 80%. Så den passer ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. december 2022 af Anders521

#2 Ca. 81%


Svar #4
13. december 2022 af callilao

#3

#2 Ca. 81%

Så derfor er der sket en stor ændring ift elever på nice-liste, ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. december 2022 af Anders521

#4 Stor eller ej, det er i hvert fald en ændring.


Svar #6
13. december 2022 af callilao

OK, tak for hjælpen. Hvis du har tid, kunne det være en stor hjælp, hvis du kunne hjælpe med denne opgave https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=2061466


Skriv et svar til: Stikprøve

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.