Matematik

Hjælp til vektorfunktion

13. december 2022 af callilao - Niveau: A-niveau

Hey, har en opgave for, om vektorfunktioner, der skal laves i hånden. Kan ikke finde ud af det. Nogen der kan hjælpe her? Opgaven er vedhæftet som png.

Vedhæftet fil: ok1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2022 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. december 2022 af peter lind

a) brug dit CAS værktøj

b) s = ∫|r'(t)|dt =  ∫|v(t)|dt

c) Gennemsnithastighed = vejstrækning/tid

maksimal hastighed(fart)  Løs ligningen |v(t)|' = 0


Skriv et svar til: Hjælp til vektorfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.