Matematik

niveaukurve

05. januar 2023 af fiemn88 - Niveau: A-niveau

Hej, 

jeg har stirret mig helt blind på spørgsmålet, håber at i kan hjælpe :) 

f(x;y)=kvadrateroden af (x^2+y^2)

bestem en ligning for niveaukurven z=3 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. januar 2023 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll}&&& f(x,y)=z=\sqrt{x^2+y^2}\\\\&&& x^2+y^2=z^2=3^2\\\\\\&&& x^2+y^2=3^2\\&\textup{som er cirklen med}\\&&&\! \! \! \begin{array}{ll} \textup{centrum i }\left ( 0,0 \right )\\ \textup{radius }r=3 \end{array} \end{array}


Svar #2
05. januar 2023 af fiemn88

tusind tak for svar :) 


Skriv et svar til: niveaukurve

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.