Matematik

Potensfunktion med ubekendt a

12. januar 2023 af Gotchell23 - Niveau: B-niveau

Hej derude

Jeg har fået denne opgave stillet, men sidder helt fast ved spørgsmål a

Kan nogen hjælpe med, hvordan jeg kommer i gang med den?

På forhånd tak

Vedhæftet fil: Opgave 4.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2023 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. januar 2023 af mathon

\small \small \begin{array}{lllllll} N(t)=17.5\cdot a^t=17.5\cdot\left ( \left ( \frac{1}{2} \right )^{\frac{1}{T_{\frac{1}{2}}}} \right )^t=17.5\cdot \left (0.977287\;\textup{\aa r}^{-1} \right )^t \end{array}

\small \textup{som er en eksponentiel funktion.}


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. januar 2023 af mathon

\small \small N(t)=17.5\cdot \left ( \frac{1}{2} \right )^{\frac{t}{30.17\;\textup{\aa r}}}=0.977287^{\left \{ t \right \}}\quad \left \{ t \right \}\textup{ er talv\ae rdien af }t


Skriv et svar til: Potensfunktion med ubekendt a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.