Matematik

Intergral regning

13. januar 2023 af magipayer - Niveau: B-niveau

Hej, 

Der der nogen der kan hjælpe mig med denne her opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2023 af peter lind

Find f'(x) og sæt resultatet = 0.

Det er ikke integralregning men differentialregning


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. januar 2023 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. januar 2023 af mathon

\small \begin{array}{llllll}&& f{}'(x)=-2x+3\\\\ \textup{Ekstrema}\\ \textup{kr\ae ver bl.a.}\\&& f{}'(x_o)=-2x_o+3=0\\\\&& x_o=\frac{3}{2} \end{array}

.

\small \textup{fortegnsvariation}
\small \textup{for }f{\, }'(x)\textup{:}                            +            0             -
\small x\textup{-variation:}            _____________\small \tfrac{3}{2} _____________
\small \textup{monotoni}
\small \textup{for }f(x)\textup{:}                     \small \textup{voksende}            \small \textup{aftagende}
\small \textup{ekstremum:}                                  \small \textup{max}                                            


Skriv et svar til: Intergral regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.