Matematik

2*vektor a - vektor b

14. januar kl. 20:01 af rqufu - Niveau: C-niveau

a: 2,3 

b: 1,4 

hvad er 2*vektor a - vektor b så?

se vedhæft (spørgsmål b)


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar kl. 20:12 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. januar kl. 20:12 af ringstedLC

\begin{align*} \textbf{a)} \\ \vec{a}+\vec{b} &= \binom{a_1+b_1}{a_2+b_2}\quad,\;\textup{formel (47)} \\ \textbf{b)} \\ k\cdot \vec{a}-\vec{b} &= \binom{k\,a_1}{k\,a_2}-\binom{b_1}{b_2}=\binom{k\,a_1-b_1}{k\,a_2-b_2}\quad,\;\textup{formel (46) og formel (48)} \\ \end{align*}


Svar #3
14. januar kl. 20:21 af rqufu

mange tak, blev lidt usikker og troede jeg skulle k*a1 og a2 men også k*b1 og k*b2


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. januar kl. 20:41 af ringstedLC

Det ville have været:

\begin{align*} k\cdot \bigl(\vec{a}-\vec{b}\bigr) &= \end{align*}

analogt med de alm. regneregler. Brug FS og undgå usikkerhed!


Skriv et svar til: 2*vektor a - vektor b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.