Matematik

reduktion

17. januar kl. 08:51 af rqufu - Niveau: C-niveau

hvordan ville i reducere den er?

se vedhæft.


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar kl. 11:04 af mathon

Du har tilsyneladende glemt, at den halve efter additionstegnet er multipliceret ind i parentesen,
hvorfor:
                    \small \begin{array}{lllll} \frac{1}{2}\overrightarrow{a}+\frac{1}{2}\cdot 2\overrightarrow{b}+\frac{1}{2}\overrightarrow{a}-\frac{1}{2}\cdot 2\overrightarrow{b}=\\\\ \frac{1}{2}\overrightarrow{a}+\overrightarrow{b}+\frac{1}{2}\overrightarrow{a}-\overrightarrow{b}=\overrightarrow{a} \end{array}


Skriv et svar til: reduktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.