Matematik

lineær funktioner

29. januar kl. 19:32 af markschmidt392 - Niveau: 10. klasse

Hej

(Se bilag)

Hvordan skal jeg finde f(4)? Skal jeg aflæse det på y-aksen? Så f(4)=2?

Kan man beregne dette på nogen måder?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar kl. 19:41 af StoreNord

Du kan ikke regne. Du skal læse.              :-)


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. januar kl. 19:45 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. januar kl. 19:45 af ringstedLC

#0: Uden forskrift, - ingen beregning!

Men ellers helt rigtigt aflæst; f(x) = y ⇒ f(4) = 2


Skriv et svar til: lineær funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.