Matematik

Hjælp

29. januar kl. 19:45 af Moehy - Niveau: A-niveau

Facit: y = -x

Jeg har fået det til noget andet :(


Svar #1
29. januar kl. 19:45 af Moehy

Mit resultat:


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. januar kl. 19:48 af ringstedLC


Brugbart svar (1)

Svar #3
29. januar kl. 19:51 af ringstedLC

\begin{align*} y &= -1\cdot (x-1)\;{\color{Red} +\;(-1)} \\ y &= (...) \end{align*}


Svar #4
29. januar kl. 19:55 af Moehy

#3

\begin{align*} y &= -1\cdot (x-1)\;{\color{Red} +\;(-1)} \\ y &= (...) \end{align*}

Tusind tak, nu giver det mening, typisk lille fejl man laver.


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.